Výstava Mladá Boleslav 12.11.2011

13.11.2011 09:04

V sobotu byl nádherný den a my okolo 6 h. ráno vyrazili na dlouhou cestu do Mladé, kde se konala Klubová výstava KCHMPP neuznaných plemen. Na výstavu bylo přihlášeno rekordních 32 leopardů, z nichž někteří se bohužel nedostavili. I tak byl ale leopard, kam se člověk podíval. Venku bylo nádherné počasí a tak měli pesjci i možnost si venku zaběhat a my mohli udělat nějaké pěkné fotky. Ty už jsou nahrané na rajčátku v albu MB 12.11.2011 - zrcadlovka. Fotky z kompaktu jsou ve špatné kvalitě, přesto už jsou taky na rajčeti.

Výsledky soutěže byly překvapivé, zejména v některých kategoriích. Kamarád Adre se může pochlubit V1 CCA, kdy byl v kruhu s Joyem v zápase o BOB. Nakonec vyhrála Amazonka, ale Adrenalinek to měl jen tak tak :)

Dexík zazářil krásným VN1, v konkurenci s bráchou Dastym a Abel Splněná touha, a postoupil do závěrečných soutěží o nej dorost výstavy. Stejně jako sestřička Keisy, která bojovala s další sestřičkou Cristal.

V záverečných soutěžích jsme se utkali i o nej chovatelskou skupinu a obsadili luxusní druhé místo. Všem z RH děkujeme a blahopřejeme :)

Nebudu to zdržovat. Dexík se stal 3. nejlepším dorostem výstavy a Keisinka druhou :) Z "D" vrhu vybojoval Tim první místo v souteži o nej štěně - gratulujeme :)