Výstava Praha 6.11.2011

07.11.2011 19:22

6.11.2011 jsme navštívili Mezinárodní výstavu psů v Praze. Je to velká výstava, kde ale není možnost psy pustit alespoň na trávu na vyčúrání apod. Tomu také odpovídaly chodníky v celém areálu. Nechápu majitele, kteří nejsou schopni si po svém mazlíkovi uklidit bobek, který si majestátně hoví uprostřed dveří.

Před námi bylo v kruhu jen 16 pejsků a tak jsem poměrně rychle přišli na řadu. Dexík šel, jako ostatně zatím vždy, jako první. Dostal VN1 a nádherný posudek, který mi udělal neskutečnou radost. Je uveden klasicky v sekci “Výstavy a kde nás můžete vidět.”

 

Vítězem skupiny se stal brácha z “B” vrhu Paco (Barnabash barabash RH), který nakonec vyhrál hlavní cenu neuznaných plemen. Gratulujeme k nádhernému výsledku :) Tomu se říká reprezentace :D

 

V sobotu vyjíždíme opět do Mladé, kde bude hodně zástupců rodiny RH a Dex absolvuje dvě novinky. Zaprvé už nepůjde první, je v dorostu a před ním půjdou štěňátka (i náš “D” vrh) a za druhé, nebude v kruhu sám. Potká se s bráchou Dastym ( Canaiolo Castanioti RH) a nám zatím neznámým soupeřem :)

 

NA DEXTERA LEZE PUBERTA!