Šlapanický vlk a narozky

13.04.2014 20:09

V sobotu jsme vyrazili na Šlapanického vlka. V sedm ráno nás doma vyzvedla Marcelka s Ešounem a kolem půl osmné už jsme se chystali na cestu. 

V 7:45 jsme odstrartovali a to v poměrně vysokém tempu. Postupně jsme míjeli další a další lidi co vyšli před námi. Jednu dobu jsme před sebou ani za sebou dlouho nikoho neviděli a tak jsme si i říkali, jestli fakt jdeme dobře :D ale byli jsme správně a postupně se jen na trati zvyšovaly rozestupy. U prvního kontrolního bodu jsme nafasovali jablíčko, které bylo příjemným osvěžením, dírky do kartičky a valili jsme dál. Až kousek za druhým kontrolním bodem jsme si na chvilinku sedli a něco malinko pojedli a popili. I těch pár minut ale bylo na nožičkách znát a tak jsme se rozhodli už dál nezastavovat, protože svižné tempo jsme drželi a taky bychom už se pak nemuseli rozejít :D

Trasa měla 23 km, ale my jsme si dvakrát trochu zašli a tak řekněme, že jsme ušli 24. Čas startu už jsem zmínila - 7:45, v cíli jsme byli v 12:17 a trasu tak máme ujitou za 4 hodiny a 32 minut. Na vyhlášení výsledků jsme nečekali, protože to bylo až v šest hodin, ale co jsem zatím měla možnost zjistit, došli jsme na 11. místě. Počet účastníků zatím nevím. I tak si ale myslím, že je to pěkný umístění :)

Co chci v každém případě zmínit jsou naši kluci. Oba dva byli zlatí. Na trati neřešili psy prakticky vůbec. Žádné obrovské výlevy, spíš jen odpověď na případné zavrčení nějakého psího kolegy. K sobě byli naprosto milionoví a až na jedno poškorpení v klubovně před startem a pak po závodě u odložených granulí atp. byli celou cestu v klídečku. Eš dokonce jednu chvíli Dexovi žužlal ucho a ten si v pohodičce kráčel dál :D Takže oba kluci mají obrovskou pochvalu.

 

DEXÍK MÁ DNES NAROZENINKY!

Už je tady, obludka, tři roky a konečně nám dospívá. Přejeme mu jen a jen to nej, hodně zdravíčka, spoustu úspěchů a hlavně ať je šťastnej :)