NVP Brno 8.1.2012

09.01.2012 07:54

V neděli jsme vyrazili na Hanáckou Národní výstavů psů všech plemen v Brně, která sem byla přesunuta z Olomouce, kde se opravuje výstaviště. Sešli jsme se s fajn lidmi a celá výstava proběhla v přátelském duchu a příjemné atmosféře. Až na to neskutečně dlouhé čekání na závěrečné soutěže, kdy jsme se dostali na řadu až téměř v půl čtvrté, přestože v kruhu jsme byli hotovi před jedenáctou. 

 

Jak už napovídá předešlý komentář k dlouhému čekání, Dex dostal VN1 a spolu se svou sestřičkou Keisy postoupil do závěreček, kde už se ani jeden z nich bohužel neumístil. Bráška Dasty, který nám znovu dělal konkurenci, dostal také krásné VN a tímto oběma gratulujeme. Celý náš "C" vrh tak zakončil výstavní kariéru ve třídě dorostu. Dexíka v únoru čeká premiéra na výstavním koberci ve třídě mladých. A to hned 2x na DUO CACIB Brno.

 

Dále gratulujeme Adremu k českému šampionovi a Irisce ke stejnému titulu :) Joy dostal BOB, ale jak reprezentoval v závěrečkách bohužel nevím. Jakmile jsme skončili v kruhu, okamžitě jsme se sbalili a valili domů. Lidi i psi už toho měli plné zuby a Dex po příjezdu usnul zaslouženým spánkem a chrápal jak starý chlap.

 

Seznámili jsme se s Pavlou Božekovou a předběžně domluvili společnou vycházku s Aryou Wolf Scream. Holky bydlí nedaleko Brna a tak nám nic nebrání :) Už se moc těšíme.

 

Posudek je klasicky v sekci "Výstavy a kde nás můžete vidět." Fotky dělal Jirka "Želvička" Opletal a jsouk vidění na rajčeti i na FB.

Sem vkládám dvě fotky od Petry Kardianové :)