Aktualizace

09.01.2015 07:45

Po sto letech aktualizace. Nějak nestíhám, nebo se mi zrovna nechtělo, psát aktuality :) Máme za sebou spoustu akcí. Několik velkých tréninků mantrailingu s Lubošem, I malé tréninky s kolegáčky brněnskými. Dvakrát jsme byli trénovat s Olomouckou skupinou. Jednou v Dolanech a jednou v Brodku u Přerova. Obě akce byly úžasné, vysmáté a zvláště Brodek mě naprosto uchvátil zvolenou lokalitou. Areál bývalého cukrovaru nám otevřel možnosti, o kterých jsme dřív ani nesnili. Spousta budov, schody, možnost úkrytů pod povrchem, koleje, dřevěný most a téměř všude asfaltový povrch.

Zkusili jsme si pasení kraviček a z té akce jsem byla hodně zklamaná. Xík jen chodil a čuchal a na kravičky se z vysoka vykašlal. Osobně to přikládám konejšení, kdy toho na něj bylo prostě moc a tak se vypnul + na place se pohybovala i háravka. Všude psi, lidi, koně, krávy. Na druhou stranu, psy mi nenapadal (možná 2x po nějakým hučel), a až na to věčný čuchání a tím pádem i tahání. Ale co už :) Třeba s Griffečkem byli vzorní a i stáli kousíček od sebe a neměli spolu problém :)

Chodíme sem tam na vycházky s panem Černobílým a s Káťou s Dávou. Jak se kluci nesnesli, už jsou schopni i sedět kousek od sebe a to bez pokusu o vraždu. S Káťou a Alčou jsme zavedli novou tradici Štědrodenní vycházky. Byla úžasná a skvělá a v podstatě už se těším na příští :)

Zúčastnili jsme se taky výletu Údolím Oslavy a Chvojnice. Trasa měla 23 km a do cíle jsme s s Dexíkem, Verčou a Roxinkou dorazili prvnííííííí a dostali jsme fidorkové medaile :)

Grimmův brácha bohužel hledá nový domov, takže kdybyste věděli o někom, kdo by chtěl takovýho baterkáče, dejte vědět a něco vymyslíme :)

A po zdravotní stránce mu neskutečně prospěla skořice. Kdo by to byl řekl :) olezlé hnusné krvavé tlapy jsou pryč a je jak novej :)

Silvestr jsme zvládli už několikátý rok díky Bachovkám. Letos více s krizovou esencí. A i když je neměl, třeba začátkem prosince, snášel už střelbu lépe než dřív :) Kažodpádně za Bachovky i nápad se skořicí vděčíme Markétě Tomanové a tu doporučuju naprosto všem :)

 

Pozdě, ale přece, přejem všem do roku 2015 jen to nejlepší, buďte zdraví, šťastní, spokojení, krom práce taky odpočívejte a hlavně se chovejme tak, jak si přejeme, aby se ostatní chovali k nám, tj. Pěkně :) :-*

A já se pokusím psát aktualizace častěji :D