Aktualizace

12.08.2014 21:21

Mnoo, pardon, delší dobu bez infa. Za tu dobu jsme absolvovali několik tréninků mantrailingu a musím říct, že jsme se o značný kus posunuli. Dex už si i úspěšně vyzkoušel sumování z pytlíku, kterého jsem se dost bála. Zase se jednou ukázalo, že panička je poseroutka a psejk není žádný ořezávátko :D

Na posledním tréninku minulý týden nám holky nachystaly relativně těžké stopy, pro mne úplně slepé, a Dexík si je vypracoval "levou zadní" a ohromně mě tím potěšil. Další trénink máme už pozítří a příští víkend budem pokračovat. 

Příští týden v úterý se dokonce jako kladeč mohnu v Dobrém ránu s Českou televizí. Dexíka nechám radši odpočívat, jelikož jeho spolupráce s nejvíc nejlepším kámošem Bubou (Griffinem) není ideální :D S Griffem ale i tak strávím celé 4 dny a třeba se kluci nakonec budou aspoň ignorovat :)

Poslední víkend v srpnu se chystáme na trek Valašské Kotáry. A to bude asi jízda, jelikož je to náš první MID a tedy trasa o délce 40 km. Myslete na nás, ať to ve zdraví přežijem :D

Dneska jsme vodákům určovali tempo pro veslování - Dex stál na břehu a pravidelně jim štěkal "haf - haf - haf - haf" a zrovna se trefil do jejich tempa. Není to žádný vořezávátko :D  Naučil se na povel lovit vlny, kterých se do nedávna bál tak, že v panice utekl z vody a už tam nechtěl jít. Teď stačí "vlnýý" a on se řítí do vody je chytat. Mno, aby bylo evidentní, že nemůže bejt pořád geniální, pokusil se zakousnout kámen pod vodou :D

Zlepčili jsme i strach z okna v kuchyni a při ohňostroji jen tak leží a kouká, nikam neprchá :) Zítra budem objednávat další várku Bachovek a tentokrát zkusíme i trochu upravit tu jeho náruživost :)

Ucho máme zdárně zaléčené a ač byl letos opět pandím ksichtem, ani zdaleka nebyly ty kruhy kolem očí takové, jako byly loni. Takže buď pomohl BARF na zlepšení imunity, že ani případná alergie neměla šanci se tak výrazně projevit, nebo mu i v tomto ohledu pomohly Bachovky, které mohou i pročišťovat organizmus. 

Taky jsme začali trochu běhat. Chodíme většinou ráno a trasa má téměř 2km. Moje tempo je sice šněčí, ale Dexíka to očividně hodně baví.

Taky se neváhejte hlásit na Židlochovického Hafíka. Už běží čas druhé uzávěrky a já věřím, že to bude fajn akce, jako loni :)